Phone Support- 070018908Мнения на нашите ученици

В кампаниите за матури 2009 и 2010 нашите курсисти постигнаха високи резултати. Над половината от записаните в онлайн курса по български и литература получиха оценки над 5.50 на зрелостния изпит.

 Ето някои отзиви от миналите курсове:

Петя Георгиева, Айтос:
Искам да ви кажа, че бях много притеснена относно подготовката си за матурите, но случайно открих този сайт и реших да го разгледам. Тук намерих, много подробна информация за това, какво ще представлява самата матура и как най-добре мога да се подготвя. Рещих да опитам да се запиша и не съжалявам. Дори съм много доволна и го препоръчах на всички приятели, които не бяха решили още къде да се запишат за да се подготвят за матурата. Благодаря ви много!

Галя, София:
Здравейте, този курс е страхотен, подготвих се много добре и искам да се похваля, че изкарах 5.70 на матурата!!!

Наталия, Варна:
Искам да благодаря на създателите на този сайт. Това е една много полезна възможност за младите хора, да учат, докато се забавляват, и да се забавляват, докато учат.

Василена Иванова, София:
Здравейте, майка ми е учителка по български език и литература и тази година щеше да ме подготвя за матурата. Когато й казах за този курс, тя беше скептично настроена и не ми разрешаваше да се запиша. След няколко спора, обаче, я убедих да го разгледа и тя беше много приятно изненадана от начина, по който е структуриран курса и от включения материал за обучение в него. Дори се оказа, че една нейна позната преподава в този курс. Сега уча в Софийския университет, а моята по-малка сестра в момента кара курса онлайн.

Ивайло, Велико Търново:
Обичам да прекарвам по-голямата част от времето си пред компютъра и ми беше писнало да обикалям града за да взимам частни уроци за матурата. Един приятел ми каза, че той и няколко негови съученици посещават този сайт и така се подготвят за матурата по БЕЛ. Аз не бях особено впечатлен, защото изглеждаше прекалено лесно да си стоиш вкъщи и да се подготвяш за матурата. Когато, обаче, влязох в сайта, останах доста заинтересован и реших да се запиша. Вече месец се обучавам и смея да кажа, че доста напредвам, особено с тестовете - тук има стотици практически тестове. Вече съм убеден, че ще се справя подобаващо на матурата.

Невена, Стара Загора:
Здравейте, в момента съм в курса за ускорена подготовка за матурата и съм много доволна, че най-после стана толкова лесно и удобно обучението и подготовката за тези матури. Имам по-голям брат, който в момента е студент, но все още помня как не се прибираше по цял ден за да посещава различни курсове, за да се подготви за предстоящите матури. Аз в момента отделям много по-малко време за подготовката си, защото не ми е необходимо да посещавам няколко курса. В МАТУРА БГ едновременно можеш да се подготвиш и по български език и по литература. Обхванат е целия материал, одобрен от МОН и е много приятно да се учи от вкъщи.

Гергана Георгиева:
Здравейте, аз живея в едно малко градче близо до Плевен. Тук няма преподаватели, които провеждат курсове за матурата и ми се налага да пътувам до Плевен, за да се подготвям. Този курс ми позволява да се обучавам от вкъщи, без да се налага да пътувам за всеки час. Учебната програма е много добре структурирана и има много тестове, които да правя, за да откривам пропуските и грешките си. Хубавото е, че когато имам въпрос, винаги мога да го задам на преподавателя и да получа адекватен отговор. За сега съм много доволна, че се записах, ще пиша отново, когато мине матурата ;))))

Михаела Николова:
Здравейтеееееее! Излязоха резултатите от матурата!!!!! Имам 5.50!!! Искам да благодаря на всички преподаватели, които толкова много ми помагаха през целия период на обучението и на създателите на този невероятен сайт!!! Винаги съм имала затруднения с българския език и литературата в училище и МНОГО се притеснявах, как ще се справя на матурата. Сега съм много щастлива, че постигнах такъв невероятен резултат, чак още немога да повярвам!!! БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!

Станислав Иванов:
Много бях притеснен за предстоящата матура и незнаех какво да правя. Като всеки млад човек се ровех в нета, когато видях реклама на онлайн матурата . Влязох, и видях че се предлага точно това, което ми трябва. Курс за подготовка за матурата, с много изгодна цена и много добри условия. Страшно много се кефя, че се записах и посещавам курса вече месец и половина. Доволен съм и от преподавателите и от програмата, по която работим. Вече съм по-уверен за матурата.

към курсовете ->